Ketenbattle 2019

22 mei 2019


Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een ketenbattle tijdens het Luttenbergsfeest. Aanmelden kan vanaf 16 jaar via het opgaveformulier. Dus meld je aan met je keet, vriendinnen- of vriendengroep.

Vorig jaar was de eerste editie van de ketenbattle en we willen de editie van vorig jaar overtreffen. Wie gaat keet Pedaalemmer van de troon stoten en mag zich een jaar lang de beste keet van Luttenberg noemen?

We hebben natuurlijk geleerd van de voorgaande editie en hebben daarom een aantal verbeteringen doorgevoerd.

  • De puntentelling is eenvoudiger. De winnaar van het onderdeel krijgt evenveel punten als groepen die mee doen. De groep die als laatste eindigt tijdens een onderdeel krijgt 1 punt voor de moeite.
  • Het aantal onderdelen waar je aan mee gaat doen hebben we wat beperkt, zodat er ook tijd van feest vieren is. De onderdelen waar vanuit de ketenbattle aan deelgenomen gaat worden zijn:
    1. Slep ‘m der deur, op vrijdag 16 augustus, met 3 personen
    2. Kratstapelen, op zaterdag 17 augustus, met 2 personen
    3. Gatgraven, op zaterdag 17 augustus, met 2 personen
  • Naast de vaste onderdelen hebben we ook nog een aantal verrassingsonderdelen tijdens het feest. Tijdens het feest ontvang je hiervoor instructies.
  • Het opgeven van de deelnemers voor een onderdeel hoeft niet meer vooraf, maar kan op dezelfde dag bij de inschrijving van elk onderdeel. Geef door dat je mee doet voor je keet en het is geregeld.

Schrijf je snel in via het opgaveformulier en we maken er weer een dondersmooi feest van. We zouden het mooi vinden wanneer alle groepen en keten weer herkenbaar zijn met hun eigen shirt.

Tot op het Luttenbergsfeest!