Luttenbergsfeest 2021 gaat door!

28 jun 2021


We zijn blij te kunnen melden dat het Luttenbergsfeest van 12 t/m 15 augustus 2021 door kan gaan.

Na overleg met gemeente en pachters hopen we weer een dondersmooi feest op onze feestweide neer te kunnen zetten. Wel met enige aanpassingen, maar het grootste gedeelte van het programma kan door gaan. De komende periode brengen we meer naar buiten over het programma en onder welke voorwaarden het feest door kan gaan. (de optocht, de kalverkeuring en het vuurwerk hebben we helaas moeten cancelen).

Feestterrein
Het feest zal weer plaatsvinden op de feestweide midden in het dorp. Een belangrijke verandering is dat het gehele terrein afgezet wordt met bouwhekken. Dit is nodig zodat we bij de ingang van het terrein (aan de kant van de Harmelinkstraat) kunnen controleren op verplichte test- of vaccinatiebewijzen. De uitgang van het terrein is te vinden aan de kant van de Butzelaarstraat.

Samen Sterk!
SAMEN STAAN WE STERK! en dat hebben we als Luttenbergsers de afgelopen moeilijke periode aan elkaar laten zien. Samen staan we sterk geldt ook voor de organisatie van het feest. We hopen hierin op ieders begrip, we doen ons best om binnen deze korte voorbereidingstijd en met geldende regelgeving een mooi feest neer te kunnen zetten. Dit kunnen we echter niet alleen!

Een feest organiseer je samen
We zoeken nog naar hulp achter de bar tegenover natuurlijk een passende vergoeding. Meld je hiervoor aan bij Nathalie te Wierik (info@cafedeschoenmaker.nl) of Marian Spoolder (info@zaalspoolder.nl). Ook hulp voor tijdens de opbouw of bij onze activiteiten kunnen we goed gebruiken. Meld je bij één van de bestuursleden of vul het contactformulier in.

Meer info
Zodra er meer duidelijk is over toegang en/of het programma maken we dit via deze website en onze social media kanalen bekent.