Buurtschap Hageveld druk met voorbereidingen voor de optocht.

26 jun 2019


Gisteravond waren we te gast bij buurtschap Hageveld om alvast een kijkje te nemen bij de voorbereidingen voor de optocht op donderdag 15 augustus.

Elke dinsdagavond werkt de buurt samen om alles tip top op orde te krijgen voor de optocht. Het Buurtschap doet al jaren mee met de optocht en dat is te zien, want iedereen is op elkaar ingespeeld. De mannen zorgen voor de wagen en de vrouwen verzorgen de aankleding en attributen.

Het bedenken van een onderwerp, het maken van de kleding en het (ver)bouwen van een wagen kosten veel tijd, maar het brengt ook veel plezier en saamhorigheid met zich mee. Het was mooi om te zien dat er met zoveel plezier samengewerkt wordt. En ook over de deelname aan optochten in het verleden kwamen mooie verhalen naar boven. Mooi dat ook Hageveld dit jaar weer van de partij is tijdens de optocht van het Luttenbergsfeest en dank voor jullie uitnodiging om eens te komen kijken.

Vind je het ook leuk wanneer wij als (gedeelte van) het bestuur eens een kijkje komen nemen om sfeer te komen proeven tijdens jullie bouw, laat dit ons dan weten via het contactformulier of benader één van de bestuursleden. We komen niet met lege handen! Succes met de bouw en tot 15 augustus!