Luttenbergs Feest

Luttenbergs Feest, daar geniet je het meest! nieuwsbrief

Nieuws

KlusZon

Nieuw onderdeel Luttenbergsfeest: Buikschuiven van grote hoogte

De zondagmiddag van het Luttenbergs Feest wordt standaard afgesloten met buikschuiven over tafels met daarop een laagje bier. Een prachtig schouwspel zo net onder etenstijd. Het buikschuiven bracht de organisatie van het feest op een bijzonder idee, namelijk spectaculair buikschuiven van grote hoogte. Het nieuwe onderdeel wordt een spectaculaire opvolger van programmaonderdeel Dondert de berg af van de vorige editie. De nieuwe versie kan gezien worden als een versie 2.0.

 

Onder de naam ‘Dondert de berg af, extreem buikschuiven’ staat het onderdeel op vrijdag 19 augustus vanaf 14.30 uur op het programma. Al eerder zal de skyline van Luttenberg verreikt worden met het zicht op een imposante steiger. Deze steiger zal de start van het extreem buikschuiven vormen.

 

Deelnemers glijden vanaf een 10 meter hoge helling naar beneden van waaraf zij uiteindelijk in een gigantische waterbak belanden. Boven de waterbak hangt een bel die geluid moet worden. Bij het luiden van de bel wordt de volgende ronde bereikt. Elke ronde wordt de afstand tot de bel vergroot, totdat er uiteindelijk een winnaar overblijft. De winnaar is de deelnemer die de grootste afstand tot de bel duikt. Naast de grootste afstand valt ook een prijs te verdienen met de mooiste duik.

 

Het Luttenbergs Feest denkt met het onderdeel een nieuw pareltje in huis te hebben. Dondert de berg af, extreem buikschuiven is een typisch Luttenbergs Feest onderdeel. Simpel, iets wat onbenullig en spectaculair. Dondersmooi zoals ze in Luttenberg zouden zeggen.

 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je kort voor de start aan bij het secretariaat en je hebt gegarandeerd een dondersmooie middag. Deelname kan vanaf 16 jaar en ouder. Voor het publiek belooft het een mooi schouwspel te worden! Meedoen of kijken dus, vrijdagmiddag 19 augustus vanaf 14.30 uur.

 

Laatst gewijzigd: 02/08/2016 om 18:33

Terug


Uitslagen worden direct geplaatst
Zondagmiddagspektakel
Luttenberg, Parel van Salland

Ontwerp: Niek Dijkman. Realisatie: Ben Ramaaker.nl